CSU ASESOFT PLOIESTI ESTE IN FINALA PENTRU A-9-A OARA CONSECUTIV

CSU Asesoft: 55.Vlahovic, 33.Cepulis, 8.Santana, 10.Burlacu, 14.Tica
Gaz Metan Mediaş: 22.Tomeljak, 5.Mitchell, 13.Jucan, 10.Ivanovic, 6.Drăguşin

Sala de la Brazi a fost umpluta pana la refuz, publicul mai vulcanic decat altadata si cu jucatorii Asesoftului ,in plina forma , au  adus a -9-a calificare consecutive in finala campionatului.

Burlacu şi compania au ştiut cum şi când trebuie să accelereze.

Alb-albastrii au speculat la maxim fiecare greseala a ardelenilor , prizandu-si adversarii mai mereu pe contraatac, mai mult au avut si o aparare “agresiva”.
Un rol important l-au avut, , Santana, Căpuşan şi Dzambic.

Santana a prins o zi fenomenala , reuşind să înscrie 15 puncte, Căpuşan a încheiat cu 8 puncte şi cu un procentaj de 80% la aruncările din acţiune,iar Dzambic a inchis culoarele de aruncare ale lui Moore.

“Blue Generation” a facut show in tribuna

Galeria  echipei ploiestene „Blue Generation” a împlinit, de curand , 2 ani de la înfiinţare, cu acest prilej au afisat un banner  pe care era scris mesajul „Doi ani, două culori” ,acesta a acoperit in intregime tribuna principală pe toată durata meciului , pe langa acest banner ,fanii au aprins torţe si  au avut   tobe şi steaguri,creand o atmosfera tipica stadioanelor de fotbal.

In finala cu BC Timisoara.

Asesoft Ploiesti va intalni in finala campionatului BC Timisoara,primele doua manse se vor disputa pe ,16-17 mai,in Banat.

Gabriel Dima

Foto:csuasesoft.ro

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.