CSU Asesoft Ploiesti – "Clipe de glorie"

Pe 9 si 10 aprilie 2005, CSU Asesoft scria o pagina de istorie in baschetul masculin din Romania si din Ploiesti.
Ploiestenii eliminau   Banvit (Turcia), in semifinale,  Lokomotiv Rostov (Rusia), in finala, astfel a devenit prima echipa din Romania castigatorea a unei competitii europene inter-cluburi ” FIBA Europe Cup.
La sase ani si trei luni distanta de la acel succes, clubul CSU Asesoft ploiesti   invita ploiestenii si iubitorii baschetului din Prahova sa impartaseasca si sa retraiasca impreuna cu jucatorii si stafful tehnic cele mai frumoase momente ale acelor zile de sambata si duminica. Pe 9 si 10 iulie, cu incepere de la ora 12:00, la ” Cinema Caffe 3D” ( Patria) din Ploiesti, suporterii alb-albastrilor, in limita a 60 de persoane, vor putea rememora cele mai importante momente  ale finalei cu Lokomotiv Rostov.
Intrucat asemenea momente nu pot fi savurate decat alaturi de o parte dintre eroii acelor vremuri, la premiera peliculei „Clipe de glorie” vor fi prezenti Catalin Burlacu, Levente Szijarto si Sorin Hartman. Tot atunci, suporterii Asesoftului isi vor putea procura echipamente similare cu cele ale jucatorilor si vor putea afla mai multe despre redeschiderea Fan Shopului Online (www.shop.csuasesoft.ro), prin care li se pregatesc foarte multe surprize. Pretul unui bilet de intrare la film este de 15 lei, rezervarile putandu-se face prin telefon, la numarul 0754.598.601.
„Clipe de glorie” – un proiect realizat cu sprijinul Kaproni, Urban Icim, Club Level One, Toping Company, Artsani si Blue Fan Aseshow.

Gabriel Dima

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.