CSU Asesoft în parteneriat cu YouthBank Ploiești organizează un eveniment filantropic

CSU Asesoft în parteneriat cu YouthBank Ploiești organizează un eveniment filantropic

Ploiești, 14 ianuarie 2014 – În data de 21 ianuarie 2014, la Sala Sporturilor Olimpia Ploiești, se va desfășura meciul demonstrativ de baschet „9 ne este dor de Toni”, organizat de CSU Asesoft în parteneriat cu YouthBank Ploiești. 
„9 ne este dor de Toni” reprezintă un omagiu adus căpitanului echipei ploieștene, evenimentul marcând nouă ani de la trecerea în neființă a simbolului prahovean, jucător și căpitan al CSU Asesoft între 2003 și 2005.
Meciul demonstrativ de baschet va fi o confruntare între echipa ploieșteană și echipa campioană a României în cadrul competiției pentru licee – echipa Colegiului Național „Mihai Viteazul” Ploiești.

Intrarea în sală se va realiza începând cu ora 17.00, pe baza unui bilet, care poate fi achiziționat la intrare, în ziua meciului sau în prealabil de la membrii echipei YouthBank Ploiești . Prețul unui bilet normal este de 5 RON, iar a unui bilet VIP de 30 RON. În cadrul acestui eveniment, pe lângă echipa câștigătoare, va fi desemnată și „cea mai susținută” echipă, publicul putând face donații pentru echipa favorită.
La pauza confruntării se va organiza o licitație pentru o minge de baschet și un tricou semnate de jucătorii formației CSU Asesoft, iar la finalul meciului spectatorii sunt invitați să aprindă lumânări, pe scările sălii.
Fondurile mobilizate în cadrul acetui eveniment vor intra în Fondul YouthBank Ploiesti, banii urmând să fie dublați de către partenerii naționali BRD – Groupe Societe Generale și Asociația pentru Relații Comunitare. Suma finală se va reîntoarce în comunitate, sub formă de granturi, pentru a susține inițiativele cu impact în comunitate, coordonate și implementate de către liceenii ploieșteni.
YouthBank Ploiești, coordonat la nivel local de Fundația Comunitară Prahova, este parte a unuia dintre cele mai bune programe de educație nonformală din țară – YouthBank România, coordonat la nivel național de Asociația pentru Relații Comunitare.
YouthBank este administrat de către o echipă de liceeni şi urmăreşte constituirea, promovarea şi administrarea unui fond special destinat proiectelor implementate de către liceeni în scopul dezvoltării comunităţii locale. Astfel, tinerii au acces la un cadru pentru dezvoltare personală, dobândind abilităţi de leadership, comunicare şi management financiar.
Programul YouthBank porneşte de la premisa că tinerii sunt o resursă pentru comunităţile locale şi încurajează iniţiativa civică, responsabilitatea şi asumarea de către tineri a rolului de lideri. Aceştia se implică în mod practic în acţiuni şi decizii locale, prin crearea şi utilizarea unui fond care susţine iniţiativele tinerilor.
Fundatia Comunitara Prahova (www.fundatiacomunitaraprahova.ro) este o organizaţie susţinută prin Programul Naţional de Fundaţii Comunitare (www.fundatiicomunitare.ro), iniţiat şi coordonat la nivel naţional de către Asociaţia pentru Relaţii Comunitare (www.arcromania.ro) în parteneriat cu Fundaţia pentru Parteneriat (www.repf.ro) şi cu Fundaţia PACT (http://fundatiapact.ro/), finanţat de Fundaţia Charles Stewart Mott (www.mott.org), Central and Eastern European Trust (www.ceetrust.org) şi Fundaţia Româno-Americană (www.rafonline.org).

Pentru mai multe detalii despre YouthBank Ploiesti va invitam sa vizitati site-ulwww.ploiesti.youthbank.ro.

Persoana de contact: Andreea Pîrlog
E: ploiesti@youthbank.ro
T: 0344.80.22.40

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.