COSMOTE ofera finantari pentru ONG-uri din domeniul protectiei copilului

COSMOTE Romania organizeaza un concurs de finantare pentru ONG-urile care ofera servicii de ajutor si asistenta copiilor bolnavi sau defavorizati. In cadrul concursului vor fi selectate opt organizatii, care vor primi fiecare maxim 5.000 de euro.

cosmote_mesaje_th.jpgSuma de 40.000 de euro a fost stransa in urma celei de-a cincea editii a campaniei “Mesaje de iubire”. Prin aceasta, operatorul doneaza, in fiecare an, o parte din contravaloarea SMS-urilor trimise de clientii sai, in noaptea de Anul Nou.

Anul acesta, organizatiile care dezvolta proiecte pentru ingrijirea copiilor se pot inscrie pentru a primi finantare, pana pe 12 aprilie. Formularul de inscriere este disponibil in sectiunea Mesaje de iubire de pe site-ul companiei si poate fi trimis, impreuna cu o scrisoare de intentie, la adresa csr@cosmote.ro.

Printre criteriile de eligibilitate pe care trebuie sa le indeplineasca organizatiile se numara:

  • sa aiba cel putin trei ani de experienta in oferirea de servicii pentru copiii bolnavi sau defavorizati;
  • sa fi desfasurat pana in prezent cel putin trei proiecte educationale, de ingrijire si/sau consiliere a copiilor;
  • sa aiba in desfasurare parteneriate cu institutii de protectie si ingrijire a copilului.

Compania va selecta pana la 8 castigatori dintre aplicanti, care vor fi anuntati pana pe 9 mai 2013. Acestia vor primi pana la 5.000 de euro fiecare pentru proiectele pentru copii pe care le vor implementa in 2013.

Ruxandra Voda, Corporate Affairs Senior Manager COSMOTE Romania, spune ca ”educatia si asistenta sociala pentru dezvoltarea copiilor reprezinta doi dintre principalii piloni ai unei societati sanatoase si speram ca aceste fonduri vor face diferenta in proiectele organizatiilor ce urmeaza a fi selectate”.

Anul trecut, aproximativ 29.000 de copii defavorizati au beneficiat de ajutorul oferit de COSMOTE Romania, prin intermediul campaniei Mesaje de iubire. De la lansarea programului in 2008, COSMOTE a oferit, de-a lungul primelor 4 editii, un total de 185.000 euro catre 17 organizatii non-guvernamentale implicate in ingrijirea copiilor.

sursa: .responsabilitatesociala.ro

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.