COPIII SE DISTREAZA SI FAC SPORT IN FIECARE SAPTAMANA IN CADRUL MEGA-EVENIMENTULUI “VARA COPIILOR”

Începând cu data de 11 Iulie până pe 5 Septembrie, Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova, Radio Prahova și Primaria Municipiului Ploiești organizează cel mai important eveniment al verii – VARA COPIILOR . În cadrul acestuia, copiii cu vârstele între 3 și 12 ani participă la concursurile săptămânale organizate în Parcul Tineretului de la Sala Sporturilor Olimpia , unde pot câștiga premii importante.

Miercuri, 1 August s-a desfășurat mult așteptatul concurs de role. Din totalul înscrierilor, au fost aleși 16 prichindei (3-6 ani) și 16 juniori (7-12 ani) pentru concursul de role. Proba a constat într-o întrecere pe o distanță de 150 m. Participanții au concurat câte doi, câștigătorul fiecărei întreceri calificându-se spre semifinală și faza finala în cadrul căreia copiii au avut de parcurs aceeași distanță, dar printre jaloane.

Sponsorii evenimentului (Centrul de Dezvoltare Personală pentru Copii din Ploiești, Muzeul Județean de Artă “Ion Ionescu-Quintus”, Fun4Kids, Bibi Touring si Tymbark) oferă următoarele premii copiilor care participă și câștigă: vouchere pentru participarea la Ateliere de Origami 3D, vouchere pentru participarea la Programul “Vacanță la Muzeu”, dar și bilete de intrare la muzeu, vouchere intrare liberă la topoganul și trambulina gonflabile din zona de concurs, palete , mingi gonflabile, sucuri și multe alte surprise.

În cadrul activității copiii au avut parte și de un concurs de puzzle, iar animatorii și moderatorii au organizat ateliere de creație – desen, au pictat copiii pe față și s-au jucat cu ei multe joculețe interactive.

Copiii au fost susținuți de personalități consacrate din lumea sportului: Marian Frunzeanu – campion mondial la mountain bike și marele campion ploieștean , Leonard Doroftei.

Cei care doresc să participle la activitățile “Vara Copiilor” sunt așteptați în continuare în fiecare miercuri la pista de biciclete/role din Sala Sporturilor, începând cu orele 18.00 pentru și mai multe jocuri, surprize și consursuri de karaoke, fotbal, dans, baschet, alergare.

Pentru mai multe informații referitoare la “Vara Copiilor”, vă rugăm să accesați site-ul Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova – www.asociatiaturismprahova.ro !

Voinea Andrei

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.