Conferinta de lansare proiect RSORG

Sunteti un ONG de mediu care realizeaza campanii pe tema schimbarilor climatice? N-ati vrea sa aplicati principiul egalitatii de sanse in recrutarea voluntarilor de care aveti nevoie? Sau poate reprezentati un ONG preocupat de protejarea patrimoniului cultural? Nu credeti ca ati putea tipari afisele si brosurile pe hartie ecologica?

Fiecare ONG cauta sa isi atinga cu succes scopurile specifice, insa putem utiliza mijloace si desfasura activitati care sa respecte in egala masura cele trei principii ale dezvoltarii durabile: ECHILIBRUL ECOLOGIC, ECHITATEA SOCIALA SI EFICACITATEA ECONOMICA.

Pentru ca suntem organizatii capabile sa invete, Asociatia REPER21 impreuna cu ANPCDEFP si Asociatia CRIES lanseaza proiectul „Competente si instrumente pentru adoptarea responsabilitatii sociale si de mediu in cadrul organizatiilor societatii civile”!

In urmatorii trei ani, va propunem:
– un PORTAL comunitar Societal.ro;
– un GHID practic pentru responsabilizarea proiectelor;
– o etapa de experimentare, prin realizarea unor PROIECTE-PILOT;
– o RETEA nationala de promotori de responsabilitate;
– un SISTEM INOVATOR de schimburi de cunostinte.

Va invitam sa aflati mai multe despre acest proiect la Conferinta de lansare, vineri 3 decembrie, la Centrul National al Dansului (Bd. Nicolae Balcescu nr 1, cladirea TNB).

Pentru a va inscrie la conferinta va rugam sa:
1. Completati chestionarul urmator: https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dGtwQUFneDNQdUhxNEFGNjBWdC0zdmc6MQ

2. Aduceti o adeverinta de apartenenta la ONG-ul pe care il reprezentati, dupa modelul atasat.

Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritara 3: Actionam impreuna, Domeniul major de interventie 3.3: Dezvoltarea parteneriatelor si incurajarea initiativelor pentru partenerii sociali si societatea civila.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.