Concursul national pentru formatiile alcatuite din liceeni, Rock Your High School (bRYHS), a ajuns la a patra editie

Concursul national pentru formatiile alcatuite din liceeni,  Rock Your High School (bRYHS), a ajuns la a patra editie

Concursul este organizat de byron Management și YouthBank, având ca partener principal BRD – Groupe Societe Generale.

La concurs sunt binevenite toate trupele de muzică, indiferent de gen, cât timp membrii sunt liceeni cu vârsta între 14 și 19 ani. Până pe 8 noiembrie 2013 trupele interesate trebuie să trimită pe adresa inscriere@byronmusic.ro formularul de înscriere completat, o fotografie și un demo video filmat live. Regulamentul oficial precum și toate detaliile necesare se găsesc pe blogul concursului, http://byronrockyourhighschool.wordpress.com/.

Pe baza demo-urilor primite, juriul concursului va selecta 6 trupe care vor veni la București pe 17 noiembrie să cânte live la finala concursului din Club Fabrica.

Premii:

Trupa câștigătoare va cânta în deschiderea concertului aniversar byron – 7 ani și va primi ore de studio pentru înregistrarea unui demo/EP (5-6 piese). De asemenea, trupa clasată pe locul II va primi premii oferite de către partenerii de la Indygen.

Radio Guerrilla va oferi un premiu special uneia dintre trupele finaliste, constând în înregistrarea unei sesiuni GuerriLIVE Radio Session. Festivalul Jazz In the Park – Cluj-Napoca va oferi un alt premiu special ce va consta în invitația de a participa live la ediția 2014 a festivalului. În plus, partenerii de la Ultimate Sound vor oferi o pereche de monitoare in-ear personalizate ca premiu pentru cea mai bună prezență scenică.

Juriul concursului va fi alcătuit din Dan Byron (byron), 6fingers (byron), Vali Rauca (Grimus), Bogdan Serban (Radio Guerrilla) și Horea Marc (Jazz In the Park Festival).

Din finaliștii și câștigătorii precedentelor trei ediții fac parte trupe ca Sophisticated Lemons, Mute, Lights Out!, Blue Pulse și Shuffled Existence.

Pentru orice întrebări sau clarificări contactează-ne pe email sau pe pagina de Facebook http://fb.com/byron.ryhs.

Hai cu înscrierile! Mult succes!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.