Clubul Sportiv Municipal Ploiesti prezent in Concursul International „Memorial Gineta Stoenescu” 2011

La invitatia Asociatiei Judetene de Gimnastica Ritmica si Clubului de Gimnastica Ritmica CORRADO Iasi, Sectia de  Gimnasticã Ritmicã a Clubului Sportiv Municipal  Ploiesti  va  participa, in perioada 25 – 27 noiembrie, la a VII-a editie a Concursului International „Memorial Gineta Stoenescu” 2011.

Peste 100 de gimnaste din Republica Moldova, Ucraina, Grecia, Bulgaria, Franta, Israel, Bosnia-Hertegovina, Rusia si Romania isi dau intalnire in Sala Polivalenta din Iasi intr-o competitie care-si doreste sa inspire, sa motiveze si sa incurajeze dragostea pentru gimnastica ritmica.

De asemenea, va fi organizat si un festival al ansamblurilor de gimnastica ritmica unde vor fi prezente mai multe cluburi din tara.

Conform site-ului organizatorilor concursul va incepe in data de 26 noiembrie ora 900 si se va incheia duminica, 27 noiembrie ora 1400.

Clubul Sportiv Municipal Ploiesti va fi reprezentat in concursul categoriei a IV-a (8-10 ani) de Iulia Chirvasã (9 ani) si Livia Ioana Harcan (9 ani), in concursul categoriei a III-a (10-12 ani) de Cesima Cristina Nechifor (10 ani) si Iulia Adriana Cretu (11 ani) iar la categoria Mica Gimnasta de Alexandra Denisa Stoian (8 ani).

Referinte: http://clubul-de-gimnastica.blogspot.com/

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.