Cinci prahoveni s-au intors cu medalii de la Campionatul national de judo pentru cadeti

Intre  24-26 februarie, in sala de sport a Liceului Pedagogic  Arad au avut loc  probele finale ale Campionatului national individual de judo (U17).
La aceasta competitie au participat  350 sportivi de la 75 de cluburi din tara, printre care  si sportivii de la CS Petrom CFR-CSS Ploiesti.
Antrenati de Gheorghe Savu (coordonator) si Mihai Trandafirescu, sportivii prahoveni au avut evolutii foarte bune, mai ales lafeminin,acolo unde sportivele de la gruparea ploiesteana au
castigat toate cele 5 medalii.
Medalia de aur a fost castigata de  Madalina Cristea, la categoria 40 kg. Sportiva din Ploiesti a invins tot..
pe:  Diana Ciubotaru (CSM Pitesti) si pe Mirabela Badila (Metrorex Bucuresti), iar in finala a invins-o categoric pe Andreea Dobrin (LPS CSM Craiova).
Alte doua sportive de la CS Petrom au ajuns  in finala, Catalina Schiopu (44 kg) si Andra Ion (48 kg),insa cele doua au pierdut finala.adjudecandu-si  medaliile de argint.
O alta sportiva prahoveana  Stefania Nan, s-a clasat in final pe locul 5.
Pe podiumul de premiere au mai urcat si alte   sportive ale clubului din Ploiesti.
La categoria 52 kg, Andreea Ionescu a castigat medalia de bronz, dupa ce a invins categoric in ultimul meci din recalificari, pe Maria Dascalu (CSM Baia Mare).
Tot bronz a castigat si Ana Maria Dumitrache, aceasta a fost invinsa in sferturi de , Gabriela Alizoaei (CSS Unirea Iasi).
Dar, a reusit sa-si ia revansa in reclaificari , invingandu-le  pe Andrada Balas (CSM Arad) si pe Andra Oprea (CS Rapid-CSS 5 Voinicelul Bucuresti).
La  masculin, Andrei Coman, a fost foarte aproape de a castiga o medalie la categoria 60 kg. Dupa ce a fost invins in sferturi de Marcel Cercea (CSS Alba),Andrei s-a impus in primele doua meciuri din recalificari, insa a pierdut duelul pentru medalia de bronz, impotriva lui Razvan Ungureanu (LPS CSU Pitesti).

Gabriel Dima

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.