Campionatul National de Indemanare Auto, in parcarea Ploiesti Shopping City

Campionatul National de Indemanare Auto, in parcarea Ploiesti Shopping City

Cea de-a VII-a etapa a CNIA si ultima din anul competitional 2013 va avea loc in parcarea Ploiesti Shopping City – Carrefour, in perioada 11 – 12 octombrie . Este  vorba de ultima etapa a Campionatului şi organizatorii se asteapta ca spectacolul automobilistic de la Ploiesti sa fie unul grandios, dat fiind faptul ca pilotii vor incerca sa cumuleze cat mai multe puncte pentru a se pozitiona cat mai bine in clasamentul final, atacand astfel pozitiile primelor 3 locuri in clasamentul pe grupe si clase, cat si in clasamentul general.

Programul celor doua zile de competitie este urmatorul:

  • Vineri, 11 octombrie: antrenamentele pilotilor incepand cu ora 14.00
  • Sambata, 12 octombrie: Campionatul National de Indemanare Auto incepand cu ora 10.30 si Festivitatea de Premeiere a Etapei a VII-a incepanad cu ora 17.00. 

Campionatul National de Indemanare Auto este un eveniment sportiv, devenit traditie (desfasurat din anul 2011), eveniment care anual numara 7 etape desfasurate in diverse orase din tara, in parcarile Carrefour Romania – companie partenera a acestui Campionat.

Organizator GT AUTO CLUB SPORTIV (www.gtautoclub.ro) in parteneriat cu Automobil Clubul Roman si Carrefour Romania.

Pentru inscrieri in CNIA si alte informatii fiecare iubitor de automobilism are la dispozitie pagina web www.gtautoclub.ro .

Monica BOSTAN

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.