CAMPINA OPEN MTB 2012

Sambata 8 SEPTEMBRIE 2012, va invitam sa participati la competitia CAMPINA OPEN MTB – RACE FOR AUTISM!

Intrecerea care se desfasoara pe dealuri prahovene este un eveniment sportiv ce isi doreste sa devina o competitie anuala, cu participare la nivel regional, national si chiar international, cu scopul de a incuraja un stil de viata sanatos, dar si de a promova Municipiul Campina si imprejurimile sale.

In urma mesajelor primite de la concurentii categoriei “Family” cu privire la distanta ce va fi parcursa, acesta catrgorie se va imparti in – “Family amatori” ( o tura pe traseul C) si “Family avansati” (2 ture pe traseul C cu un punct de alimentare), inscrierea la una din ele urmand sa se faca inainte de start.

  • Startul in competitie va fi separat pe categorii astfel:

Ora 10.00 – categoria “Adulti Avansati”

Ora 10.10 – categoriile “Adulti Amatori” si “Juniori” (amatori si avansati)

Ora 10.20 – categoriile “Family” (amatori si avansati)  si “Copii”

  • Pentru categoria “Avansati” va exista un timp limita intermediar de 3 ore,  in punctul de alimentare nr. 2 situat la cca 15 km de start, inainte de iesirea pe asfalt in localitatea Sotrile. Concurentii acestei categorii care nu vor ajunge in acest punct in 3 ore calculate de la ora startului vor fi dirijati inapoi pe sosea, spre punctul Start – Sosire, prin Plaiul Campinei, cartierul Voila si Fantana cu Ciresi.
  • Zona de Start-Sosire afla in orasul Campina respectiv Platoul Muscel(situat la periferia nordica a orasului, accesul facandu-se in principal pe strada I.H.Radulescu) Coordonate GPS pentru zona Start – Sosire: 45.146241,25.72956

(116)

Impreuna dam mai departe stirile de bine!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.