Campina are propriul ei designer, Rafaela Moraru

Campina are propriul ei designer, Rafaela Moraru

rafaela moraru

Încheiem anul cu povestea unei frumoase tinere din Câmpina care a avut curajul să deschida în oraș un atelier de creație vestimentară. Atelierul are un an de când s-a deschis, iar spre surprinderea unora care nu ii dădeau nicio șansă,  Atelierul de Creație Vestimentară RAFFAELA MORARU se bucură de un  real succes.

”În afara faptului că sunt un investitor proaspăt pe piață, fără experiență și fără sute de mii de euro investiți într-un proiect de suflet, sunt o tânară de 24 de ani, care la fel ca majoritatea tinerilor încearcă să schimbe ceva în jurul său. Am pornit la drum fără niciun fel de pregătire în domeniu, ci doar cu dorința de a mă afirma în lumea modei. Cu timpul m-am documentat despre modă, materiale, tendințe, iar în prezent urmez cursurile institutului de modă Salomeia Truță.”

Atelierul de Creație Vestimentară RAFAELA MORARU, este un loc unde pe lângă rochia mult visată ai parte și de ”răsfăț”. E un loc cald, primitor, elegant și sofisticat în același timp.

Acest loc îți oferă creații unicat, din materiale aduse din Italia și Franța create pentru stilul tău, pentru corpul tău.

Rafaela Moraru a reușit să se afirme foarte mult într-un timp relativ scurt într-o societate invadată de creatori de modă și de magazine. În acest an a organizat prezentări în cadrul mai multor evenimente din Ploiești și Bucureşti, dar şi câteva şedinţe foto. Ultima şedinţă a avut loc la Castelul Cantacuzino, din Buşteni unde au fost lansate colecţiile ”Evening Collection” și ”Basic Collection”. Ședința a fost realizată de Constantin Ticu, un excelent fotograf din București. Pe lângă toate aceste lucruri minunate tânăra noastră, Rafaela, îi crează o parte din vestimentațiile pentru concerte, cântăreței, Ligia Moldovan.

După un an de zile de la deschidere foarte multe doamne din Câmpina, București și alte orașe poartă cu încredere și mândrie creațiile Raffaela  Moraru.

GRAȚIELA BELCIUG

 

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.