Campanie de colectare deseuri electrice organizata de Consiliul judetean Prahova in Parteneriat cu Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec

A patra actiune in judetul Prahova, in 2012, in cadrul campaniei „Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare!”, a Asociatiei Romane pentru Reciclare RoRec, la Ploiesti

Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec se intalneste cu locuitorii judetului Prahova, unde organizeaza, alaturi de Consiliul Judeţean Prahova, a patra actiune de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE), de anul acesta, din judet.

 Vineri, 11 mai si Sambata, 12 mai 2012, intre orele 10.00 – 16.00, ploiestenii sunt invitati sa participe la actiunea de colectare DEEE, initiata de Asociatia RoRec. Acestia sunt asteptati cu aparatura electrica si electronica veche sau defecta, de care vor sa scape, la punctele de colectare enumerate mai jos:

Intre Palatul Culturii si Parcul Toma Socolescu

 1. B-dul Bucuresti – in fata magazinului Orient
 2. Zona Bulevard – langa restaurantul London House
 3. Zona Cioceanu – la intersectie
 4. Zona Lamaita – vis-a-vis de statia de autobuz
 5. Zona Podul Inalt – in statia de autobuz
 6. Zona Malu Rosu – in statia de autobuz
 7. Zona 23 August – la Paltinis
 8. Complexul Mare – in fata
 9. Complexul Mestesugaresc – In fata
 10. Zona Mihai Bravu – in parcarea de langa Lukoil
 11. Zona Obor – langa benzinaria Mol
 12. Piata Mihai Viteazul intersectie cu Ghe. Doja – in parc
 13. Centru colectare – Str. Ciprian Porumbescu

In cazul unor obiecte grele sau voluminoase pe care cetatenii doresc sa le incredinteze centrelor de colectare, acestea pot fi preluate gratuit. Pentru informatii suplimentare despre cum pot programa un transport, cetatenii pot apela numerele de telefon 0733.601.741 sau 0786.669.319, pana vineri, 11 mai, intre orele 09.00-18.00 si sambata, 12 mai, intre orele 09.00-15.00.

Toti deponentii vor fi inscrisi la o tombola, unde au posibilitatea de a intra in posesia unuia dintre premiile oferite de partenerul Gorenje: 5 combine frigorifice, 10 aspiratoare, 10 mixere si 10 fiare de calcat.

Tragerea la sorti si premerea voluntarilor se vor efectua luni, 14 mai 2012, la Galeriile Comerciale, de la ora 10.00.

 

Actiunea de colectare DEEE din acest weekend, de la Ploiesti, este cea de-a patra, de anul acesta, derulata in judetul Prahova. Prima actiune a avut loc la data de 31 martie, la Boldesti, urmata de o a doua, la 7 aprilie, la Valenii de Munte. Cea mai recenta actiune s-a desfasurat la Slanic, la data de 28 aprilie.

Peste un milion de kilograme de deseuri de echipamente electrice si electronice au fost colectate, in 2011, in cadrul campaniei “Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare”, a Asociatiei Romane pentru Reciclare RoRec.

sursa: comunicat de presa

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.