Cadou de Dragobete. Declarată cetăţean de onoare la Buşteni, Halep a primit un teren în staţiune

Cadou de Dragobete. Declarată cetăţean de onoare la Buşteni, Halep a primit un teren în staţiune

Simona Halep a semnat, ieri, în staţiunea Buşteni, un contract prin care primeşte în folosinţă de la autorităţile locale un teren de 500 de metri pătraţi, după ce în luna decembrie i-a fost conferit titlul de cetăţean de onoare al oraşului.

Simona Halep a primit terenul de 500 de metri pătraţi în baza „Regulamentului privind procedura de acordare a titlului de cetăţean de onoare al oraşului Buşteni”, anunţă Primăria Buşteni într-un comunicat de presă.

Halep a fost primită de primarul oraşului, Emanoil Savin, cu pâine şi sare, cu flori şi a primit de la edil două torturi – unul în formă de rachetă de tenis, iar celălalt având forma trofeului câştigat în turneul de la Doha.

Terenul atribuit de administraţia locală îi este acordat Simonei Halep după ce în luna decembrie i-a fost conferit cu titlul de cetăţean de onoare al oraşului Buşteni.

Terenul primit de Halep se învecinează cu terenuri primite de alţi doi cetăţeni de onoare ai oraşului, Alina Dumitru şi Ionuţ Iftimoae, ambii prezenţi, luni, la semnarea contractului de către tenismenă.

„Am văzut astăzi şi terenul, mi-am văzut şi vecinii şi cu siguranţă îmi voi construi o casă aici, ca să fac parte din Buşteni”, a spus Simona Halep.

În ultimii ani, autorităţile din Buşteni au conferit titlul de cetăţean de onoare mai multor personalităţi din diverse domenii. Printre cetăţenii de onoare ai oraşului se numără Corneliu Coposu, Grigore Vieru, Nicolae Voiculeţ, Angela Gheorghiu, Ilie Năstase, Tudor Chirilă, Alina Dumitru, Adrian Mutu, Nadia Comăneci, Lucian Bute, Lucian Doroftei, Vasile Şeicaru.

Conform regulamentului privind acordarea titlului de cetăţean de onoare aprobat de Consiliul Local Buşteni în anul 2007, persoanele care primesc acest titlu şi au vârsta de până în 40 de ani pot primi în folosinţă gratuită un teren pentru construcţia unei locuinţe dacă nu deţin terenuri sau imobile în Buşteni.

sursa: Prosport.ro

Monica BOSTAN

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.