Burse la LEADERS School pentru campioni in leadership!

Esti pregatit sa devii campion in leadership? Daca ai varsta cuprinsa intre 18 si 25 de ani, esti elev sau student roman in tara sau peste hotare si te-ai implicat de-a lungul timpului in activitati extra-curriculare sau proiecte comunitare, acum poti aplica pentru una dintre bursele LEADERS School 10 completand formularul disponibil la http://www.leaders.ro/programe/leaders-school/burse/
Si la aceasta editie, companii responsabile recunosc valoarea si importanta investitiilor in tinere talente, asa ca te sprijina pentru a participa in program. Romtelecom, URSUS Breweries, Hella România, Coca Cola Hellenic, BRD, MB Telecom, Lindab, Servier şi Intesa Sanpaolo ofera burse totale si partiale pentru ca tu sa poti deveni un lider autentic. In plus, vei avea sansa de a beneficia de programe de internship la companiile partenere si vei pune astfel in aplicare cunostintele acumulate in timpul programului.
Daca te regasesti in unul din profilele de mai jos, inseamna ca poti face parte din generatia de bursieri LEADERS School 10 si te asteptam alaturi de noi in perioada 5 – 11 august la Hotel Orizont din Predeal! Aplica acum la http://www.leaders.ro/programe/leaders-school/burse/.
Tehnic: Esti un tanar cu potential de leadership, deschis la schimbare si pasionat de inovatie in domeniul tehnic,? Inseamna ca poti aplica pentru una dintre bursele Romtelecom, Hella Romania sau MB Telecom!
Economic si comunicare: Esti un tanar student sau proaspat absolvent in domeniul economic sau al comunicarii, creativ, ambitios si cu potential de leadership? E momentul sa faci o schimbare pe plan personal si profesional aplicand la una dintre bursele Romtelecom, Ursus Breweries, Coca-Cola Hellenic, BRD sau Intesa Saopaolo Bank.
Medicina: Esti student la medicina, ai media peste 7 si te-ai implicat de-a lungul timpului in activitati de voluntariat? Servier te sustine pentru a participa la LEADERS School.
Constructii si arhitectura: Daca esti un tanar curajos, perseverent, sincer si responsabil, student in an terminal la Constructii sau Arhitectura, aplica acum la bursa Lindab si poti fi in aceasta vara bursier LEADERS School.
LEADERS School este mai mult decat o scoala de leadership! Te asteapta exemple reale de succes din diferite domenii, ateliere practice de leadership si o simulare de business care iti ofera sansa de a conduce propria ta afacere pentru o zi alaturi de antreprenori consacrati din Romania!
Si de aceasta data aducem la LEADERS School oameni de exceptie care iti vor impartasi experientele lor. Printre invitatii care vor fi alaturi de tine se numara: Dragos Anastasiu (Presedinte TUI Travel Center & Eurolines), Alexandru Costin (Director General Adobe Romania), Andrei Sulyok (General Manager Lindab Romania), Bogdan Teodorescu (scriitor si jurnalist), Vlad Mixich (Senior Editor Hotnews.ro), Adela Jansen (Director Executiv Resurse Umane BRD Groupe Société Générale) sau Andrei Rosu (Maratonist).
Am creat LEADERS School pentru tinerii care apreciaza invatarea prin intermediul exemplelor reale, pentru cei care stiu sa asculte si sa puna intrebari pertinente, si care isi doresc sa faca parte din urmatoarea generatie de lideri ai Romaniei. Absolventii nostri sunt pasionati de ceea ce fac, au curajul sa isi urmeze idealurile si stiu ca pot fi schimbarea pe care si-o doresc in lume.
Contact:
Laura Calugaritoiu
tel: 0723 250 354

web: www.leadersschool.ro

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.