Bucuriile toamnei la Puchenii Mari

Aproape 150 de persoane  cu dizabilitati vor participa maine,1 septembrie, la Puchenii Mari (sat Miroslavesti nr.259-DN1) la o ampla actiune organizata de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova  intitulata „Bucuriile toamnei”
Gandit sub forma unei serbari campenesti si gazduit de Centrul de Îngrijire şi Asistenţă pentru Persoane Adulte cu Handicap Puchenii Mari , acest eveniment va prilejui afirmarea talentului artistic al acestei categorii de populatie pe nedrept marginalizata de societate.
Astfel vor fi sustinute programe artistice,concursuri de dans,de imitatie dar si o interesanta parada a costumelor  precum si o expozitie de artizanat cu obiecte realizate in cadrul Centrelor de Asistenta Sociala.
Interpretii prahoveni Domnica Sorescu-Voicu si Valentin Dinu impreuna cu artistii Fundatiei „Buna Vestire” din Ploiesti vor sustine momrnte artistice speciale.
Organizatorii evenimentului mai promit ca „piese de rezistenta” un program de muzica si dans dar si un frumos foc de tabara. Eforturile participantilor vor fi rasplatite cu diplome de participare iar cei mai buni dintre cei buni vor pleca acasa cu trofeul ,,Cea mai bună pereche de dans”, ,,Cel mai bun imitator”, ,,Cel mai frumos costum”, respectiv ,,Cea mai frumoasă expoziţie”.

Cristian Marin

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.