Bilete de tren la jumătate de preţ, pentru doamne şi domnişoare, de 8 Martie

Bilete de tren la jumătate de preţ, pentru doamne şi domnişoare, de 8 Martie

Cu ocazia celebrării “Zilei Internaţionale a Femeii”, CFR Călători oferă doamnelor şi domnişoarelor posibilitatea de a călători în data de 8 Martie, beneficiind de o reducere de 50%.
Oferta este valabilă pentru călătoria în trafic intern, la trenuri InterCity precum  IC „Dacia” 346 şi 347 şi IC „Ister” 472 şi 473 cu plecări din: Bucureşti Nord, Ploieşti Vest, Sinaia, Predeal, Braşov, Sighişoara, Mediaş, Blaj, Teiuş, Alba Iulia, Simeria, Deva, Arad, şi retur; IC 533 Teiuş – Cluj Napoca,cu plecări din: Teiuş, Războieni, Câmpia Turzii, Cluj Napoca (circulă ataşat la IC 346) şi IC 532 Cluj Napoca – Bucureşti Nord, cu plecări din: Cluj Napoca, Blaj, Câmpia Turzii, Războieni, Teiuş, Copşa Mică, Mediaş, Sighişoara, Braşov, Predeal, Sinaia, Ploieşti Vest. E bine de ştiut că oferta este disponibilă doar la casele de bilete şi este valabilă atât pentru călătoriile la clasa I, cât şi la clasa a II-a, iar tariful de rezervare a locului de 5 lei se achită integral.
Astfel, de pildă, un bilet de la Bucureşti Nord la Braşov cu trenul IC „Dacia” 346, la clasa a II-a costă 35 lei în loc de 65 lei, iar un bilet de la Mediaş la Predeal cu trenul IC „Ister”473, la clasa a II-a, costă 37,25 lei în loc de 69,5 lei. Exemplele prezentate includ şi tariful de rezervare a locului.
Pentru informaţii actualizate despre circulaţia trenurilor, persoanele interesate sunt rugate să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să sune la numerele de telefon 021/9521 (pentru traficul intern), 021.314.5528 (pentru traficul internaţional Gara de Nord Bucureşti) sau să se adreseze personalului din staţii.

sursa: cfrcalatori.ro

Monica BOSTAN

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.