BIKE & FUN in Ploiesti!

BIKE & FUN in Ploiesti!

Un strop de fericireBIKE & FUN , 24.05.2016, Ploiesti. Centrul de tineret Youth Hub al Asociatiei Un Strop de Fericire, in parteneriat cu Directia de Sport si Tineret Prahova organizeaza a doua editie a concursului de ciclism Bike and Fun, care va avea loc miercuri, 1 iunie 2016, la ora 10:00., la Sala Sporturilor Olimpia Ploiesti.

Competitia se adreseaza copiilor de gradinita si celor din clasele primare (4-11ani) ce vor concura pe urmatoarele categorii de varsta: 4-7 ani, 6-9 ani si 10-11 ani.

Evenimentul isi propune sa incurajeze sportul in randul copiilor, sustinerea unui stil de viata sanatos si antrenarea spiritului competitiv, astfel oferindu-le un prilej de distractie chiar de ziua lor.

Sponsorii si partenerii premiaza participarea tuturor copiilor la eveniment.

Locul 1 la fiecare categorie de varsta este premiat de magazinul Cora cu cate o trotineta.

Cei care doresc sa doneze bicicleta „ ramasa mica”, o pot face tot pe 1 iunie; donatia lor va bucura un copil nevoias dintr-un centru social.

La editia anterioara au participat peste 200 de copii iubitori de miscare, iar anul acesta Asociatia isi propune sa depaseasca acest numar, asteptand cat mai multi participanti din scolile ploiestene. Inscrierile se pot face prin reprezentantii Centrului de tineret Youth Hub AUSF, online pe contact@stropdefericire.ro sau pe pagina de facebook www.facebook.com/asoc.unstropdefericire/.
Asociatia „Un Strop de Fercire” este o organizatie nonprofit  infiintata in anul 2012. Aceasta desfasoara proiecte in 3 mari directii: sprijina orice categorie de persoane defavorizate, copiii din casele de copii in mod special;  incurajeaza educatia si dezvoltarea personala a tinerilor prin implicare in proiecte , learning by doing method, ateliere de dezvoltare personala si mobilitati internationale de tineret; organizeaza evenimente sportive, promovand astfel un stil de viata sanatos.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.