“Believe”, filmul-concert al lui Justin Bieber, la Cinema City Ploieşti

“Believe”, filmul-concert al lui Justin Bieber, la Cinema City Ploieşti

“Believe”, filmul-concert al lui Justin Bieber şi unul dintre cele mai aşteptate filme de către adolescenţii din întreaga lume, vine în premieră pe marile ecrane la Cinema City. În data de 31 ianuarie, la orele 18:30 şi 19:00, fanii muzicii pop îl vor putea vedea pe cel care a uimit o lume întreagă într-un spectacol unic, în toate cele 15 cinematografe din ţară.

Ca urmare a cererii foarte mari venite din partea adolescenţilor din România, Cinema City face un cadou la început de an fanilor lui Justin Bieber şi proiectează pe marile ecrane filmul mult aşteptat al tânărului artist. Biletele pot fi deja rezervate şi achiziţionate online, accesând site-ul: cinemacity.ro.

Fanii lui Justin Bieber vor putea trăi emoţia concertelor sale şi în sălile din cinematografele Cinema City, care le vor oferi experienţe unice de sunet şi imagine, prin cele mai moderne echipamente şi tehnologii, proiectoarele Kinoton şi sunetul Dolby Digital Surround.

Monica BOSTAN

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
  1. Ionescu Teodora 25/10/2015, 19:08

    Eu sunt inebunita de JUSTIN BIBER am ogramada de reviste cu el,il stiu foarte bine am dat si un test pe un sait chiar si am raspuns chiar la toate bine.I love you! :*

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.