Azi se aprind Luminile de Sarbatoare la Ploiesti

Respectând tradiţia, Primăria Municipiului Ploieşti, va marca începutul sărbătorilor de iarnă, prin aprinderea în această seară, a iluminatului sărbătoresc.

Astfel, la ora 17:00, un merituos elev din Ploieşti, Andrei Purice, medaliat cu aur la Balcaniada de Informatică, va aprinde din faţa Palatului Administrativ, toate decoraţiunile luminoase din municipiu.

Tot astăzi, cu începere de la ora 17:30, pe platoul din faţa Casei Sindicatelor va avea loc un spectacol la care îşi va da concursul ansamblul folcloric al Casei de Cultură a Municipiului Ploieşti „I. L. Caragiale”, iar de la ora 18:00, va avea loc un concert susţinut de renumita solistă de muzică uşoară, Nicola.

De asemenea, în perioada 06 – 24 decembrie 2010, copiii se pot întâlni cu Moş Crăciun, care va cutreiera cu trăsura sa, străzile municipiului.

În programul sărbătoresc de dinaintea Crăciunului, pe scena anterior menţionată, vor mai susţine concerte, începând cu ora 20:00, Fuego (11 decembrie), Raoul (17 decembrie) şi Narcisa Suciu (23 decembrie), alături de multe alte surprize pregătite celor mici, şi nu numai.

Începând de mâine, 07.12.2010, copiii cu vârste cuprinse între 2 şi 14 ani, vor putea petrece momente foarte plăcute într-o locaţie special dedicată distracţiei, prevăzută cu jocuri gonflabile, care va fi amenajată în parcarea supermarket-ului Interex.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.