Au fost suplimentate punctele de distributie a ceaiului cald in Ploiesti

Primaria Municipiului Ploiesti suplimenteaza punctele in care ploiestenii pot primi ceai cald in perioada  sezonului  rece.

Incepand cu data de 30 ianuarie 2012, Serviciului Public de Finante Locale ofera ploiestenilor  ceai cald la  Centrul Fiscal 1 si Centrul Fiscal 3 din Bulevardul Independentei nr. 16, la Centru Fiscal  din Soseaua Vestului 19 si la casieria  din str. Basarabi nr. 5.

De asemenea, cetatenii care ajung in zona centrala pot primi ceai cald la sediul SC Servicii de Gospodarire Urbana Ploiesti SRL (fost ADPP) din str. Valeni nr. 32.

Totodata, SC Hale si Piete a organizat puncte de distributie ceai cald in incinta Halelor Centrale, pe platoul Pietei Centrale, la  Piata Nord, la Piata Aurora Vest,la Piata Mihai Bravu si la Piata Sud.

Echipajele Politiei Locale Ploiesti continua si astazi actiunea de oferire de ceai si supa calda ploiestenilor aflati pe strazi sau in statiile de autobuz. In week-endul trecut politistii locali au oferit 2037 de pahare de ceai si 185 de portii de supa astfel: 648 de portii de ceai si 92 de portii de supa -vineri, 27 ianuarie a.c., 630 de portii de ceai si 22 portii de supa – sambata 29 ianuarie a.c. si 759 portii de ceai si 69 portii de supa -duminica 29 ianuarie a.c.. Totodata echipajele politiei locale au transportat la Centru de noapte un numar de 23 de persoane.

Pe perioada week-end-ului a fost foarte solicitat si  Centrul de noapte. Astfel vineri au fost cazate aici 53 de persoane, sambata 48 de persoane, iar duminica 53 de persoane. Alte 30 de persoane au fost cazate peste week-end si la internatul Colegiului Tehnic “Lazar Edeleanu”. Toate persoanele gazduite la adapostul de noapte si la internatul colegiului tehnic au primit ceai cald si supa calda.

Ploiestenii care au probleme din cauza conditiilor meteo sunt rugate sa sune la dispeceratul primariei – 0244 984 sau la dispeceratul Politiei Locale Ploiesti – 0244 954, 0244 513 255, sau 0244 513467.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.