Astra Ploiesti-Manisaspor (Turcia) 2-2 (1-1)

Astra a fost  la un pas sa piarda amicalul cu turcii de la Manisaspor ,dar ex-stelistul Cosmin Matei a egalat in prelungiriile partidei.

In turneul din Austria,prahovenii continua sa joace fotbal .
Dupa meciul cu Dinamo Kiev,a venit si amicalul cu turcii de la Manisaspor.
Astra a facut miercuri seara  un egal cu echipa turca de prim esalon Manisaspor.  Astra a deschis scorul, prin Fatai, apoi turcii au preluat   conducerea, cu 2-1, iar fostul stelist,pustiul Cosmin Matei a egalat, in ultimele minute ale partidei, stabilind un (2-2 amical).
.Turcul Aziza Makukula , fost la Sevilla, Benfica si Bolton, cumparat de echipa din Bosfor cu o suma de 2 milioane euro !?! a facut ce a vrut cu defensiva prahoveana marcand cele doua goluri ale „oaspetilor”.

La acest amical  portarul titular al Astrei a fost Catalin Grigore, dar ghinionul nu vine niciodata singur,Catalin s-a accidentat , fiind inlocuit cu Cezar Lungu, in min. 39.
In partida cu Manisaspor, antrenorul Tibor Selymes a folosit urmatoarea formula de echipa: Grigore (39 Lungu) – Ov. Mihalache, L.Goian (cpt.), Oprsal ( Anthony Soubervie), Junior Morais ( Cl.Stan), Stratila ( Matei), Kubala ( Seto), O. N Doye, Tigoianu ( Tiganasu), Fatai ( Rusu), Miranda (80 Fonseca).

Gabriel Dima

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.