Astra Ploiesti a ramas invicibila…cu noroc. Astra Ploiesti-SC Vaslui 1-0 ( etapa a-11-a a ligii 1)

Ocaziile în primele 45 de minute au lipsit total , doar amfitrionii a  avut o o cazie de gol ( min.  14,)prin Takayuki şi Stan ,cei doi ploiesteni reseudind sa-l invinga pe Cerniauskas..

Vasluiul a fost apropae de a deschide în minutul 53, ( Wesley a trimis cu capul pe lângă poartă )

In minutul 62, ,”astristul”  Alexandru Stan a lovit mingea cu capul, dar nu a resuit sa inscrie.
K.Fatai a avut doua ocazii sa marcheze pentru Astra ( in minutul 72 o lovitura de cap scoasa de portarul oaspetilor,in minutul 82 a fost blocat in extremis de golkeper-ul moldovenilor.)
In  minutul 87,Astra a reusit sa desachida scorul dupa o mare gafa a portarului Cerniauskas ,Tiganasau a vrut sa centreze dar aceasta a intrat in poarta fiind scapata in poarta de portarul „vasluian”

In ultima  faza , Milisavljevic a şutat în bară, iar echipa lui Şumudică a bifat încă o victorie în campionat.

Astra Ploieşti: Lung – Mihalache, Găman, De Souza, Junior Moraes – Takayuki, N’Doye – Strătilă (C. Matei 63), Băjenaru, Stan (Miranda 78) – Fatai (Ţigănaşu 85).

FC Vaslui: Cerniauskas – Milanov, Papp, Farkas, Milisavljevici – Gladstone (Zmeu 66), Pavlovici – Adailton, Wesley, Sânmărtean – Yero Bello (Neagu 77).

In urma acestei victorii , Astra a urcat pe locul 6 si intalneste, pe Rapid ,in deplasare ( etapa viitoare) .iar joi, alb-negrii joaca impotriva Petrolului, in Cupa Romaniei.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.