Asociatia Together contribuie la dezvoltarea de tinere talente

Asociatia Together contribuie la dezvoltarea de tinere talente

Proiectul FAME aprobat ca parte a apelului regional din Potentza (Italia) „Proiecte de dezvoltare a centrelor pentru creativitatea tinerilor” intenționează să realizeze o școală pentru artiști iar asociaţia Together România este unul din cei 11 parteneri implicati in acest proiect coordonat de către reţeaua internaţionala EURO-NET.

Scopul inițiativei este de a oferi posibilitatea tinerilor de a se forma în domenii specifice, cum ar fi teatru și actorie, design, animație, muzică și sunet, scenariu și scriere creativă, dublaj și crearea de filme de scurt metraj.

Tinerii care vor fi instruiți în diferite domenii artistice vor participa apoi, la crearea unui produs de promovare a regiunii Basilicata, unic în felul său: se va dezvolta un desen animat. Desenul animat care va fi dezvoltat folosind tehnici de flash și instrumente tipice 2D de design digital în domeniul grafic-motion va fi apoi prezentat, distribuit și promovat la nivel European. Desenul animat în format DVD va fi trimis la cele mai importante festivaluri de animatie.

Pentru mai multe detalii accesaţi pagina web a proiectului www.fameproject.net

Alexandru IORGA, preşedinte Toegether România”

(155)

Impreuna dam mai departe stirile de bine!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.