Artista Alexandra Ușurelu concertează în librăria Cărturești

Artista Alexandra Ușurelu concertează în librăria Cărturești

 

Alexandra UsureluPe 27 ianuarie, la ora 19:00, artista independentă Alexandra Ușurelu va susține un concert de excepție în fața librăriei Cărturești din AFI Palace Ploiești. Concertul face parte din turneul “Povesteşti şi Călătoreşti la Cărtureşti” organizat în câteva dintre cele mai mari orașe din România.

„Ne bucurăm să fim gazda acestui concert și sperăm să avem un număr cât mai mare de spectatori. Publicul ploieștean este iubitor de activități culturale, de aceea anul acesta ne-am propus să realizăm cât mai multe evenimente de acest gen pentru comunitatea locală.”, declară Oana Vîjială, Mall Manager,  AFI Palace Ploiești.

Concertul de la Cărturești este unul restrâns, iar ascultătorii se vor putea bucura de vocea unică a Alexandrei Ușurelu, acompaniată de pian. La final de concert, fanii vor putea primi autografe sau vor putea face fotografii cu artista.

În cadrul acestui turneu,  Alexandra Ușurelu va concerta și în alte librării Cărturești din țară, printre care cele din București, Iași, Timișoara, Brașov, Cluj, Constanța, Suceava, Arad.

În paralel se desfășoară și turneul #PUR, în cadrul căruia cântăreața va susține concerte alături de bandul său şi cvartetul de corzi Muse Quartet.

Pentru mai multe informații despre evenimente și oferte puteți intra pe www.afipalaceploiesti.ro sau urmăriți pagina de Facebook AFI Palace Ploiești.

sursa: Comunicat de presă, 22 ianuarie 2016

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.