Antreprenoresti vine in Prahova

Antreprenoresti vine in Prahova

AntreprenorestiAntreprenorești – Adoptă un Sat pornește în primul tur de vizite al comunelor preselectate: Boteni, Corbi, Priboieni, Schitu-Golești (AG), Cocorăștii Mislii (PH) și Odăi (VL)

 

Luni, 25 iulie, echipa Antreprenorești-Adoptă un Sat pornește în primul tur de vizite al comunelor preselectate în prima fază a proiectului, din județele Argeș, Dâmbovița, Prahova și Vâlcea.

Turul durează trei zile și va include șase comune preselectate din cele peste 30 de înscrieri de la primul evenimentul regional Antreprenorești, din 14 iunie, de la Pitești. În prima zi a turului, 25 iulie, echipa Antreprenorești va întâlni gospodarii din comuna Priboieni (AG) și din satul Odăi, comuna Călinești (VL), urmând ca marți, 26 iulie, turul să continue în comunele Boteni și Corbi, ambele din județul Argeș. Ultima zi, miercuri, 27 iulie, este dedicată vizitării obiectivelor propuse de reprezentanții locali ai comunelor Schitu-Golești (AG) și Cocorăștii Mislii (PH).

Echipa Antreprenorești urmărește să observe potențialul local al comunelor vizitate și să interacționeze direct cu gospodarii care doresc să dezvolte economia în comunele lor.

Antreprenorii din Romanian Business Leaders (RBL) vor avea ca obiectiv identificarea potențialului existent și încă neutilizat de respectivele comunități pentru a putea veni în sprijinul lor cu expertiză în dezvoltarea de strategii și planuri de dezvoltare economică.

Pentru comunele din județele Argeș, Dâmbovița, Prahova și Vâlcea, proiectul Antreprenorești este în penultima fază, după care urmează selecția finală. Programul vizitelor a fost pregătit împreună cu reprezentanții locali.

Criteriile care stau la baza preselecției sunt: curba demografică –numărul tinerilor să fie în media demografică a țării, potențialul economic local și interesul liderilor locali.

Pentru detalii și informații referitoare la programul turului și la proiect, nu ezitați să ne scrieți la antreprenorești@rbls.ro sau la telefon 0721 883 123, Liliana Geru, Manager Proiect Antreprenorești-Adoptă un Sat.

Despre Antreprenorești – Adoptă un Sat

Proiectul Antreprenorești, inițiativă aparută spontan la Summit-ul RBL din 2016, își propune să creeze strategii de dezvoltare viabile pentru perioada 2017- 2020 pentru minim zece comune selectate. Concret, proiectul urmărește să producă rezultate palpabile și replicabile în comunitățile rurale din România, prin transfer de know-how specific (fonduri europene, management, schimb de experiență etc.), mentorat pentru antreprenori și administrație locală și prin identificarea potențialului local de dezvoltare economică. Pentru detalii, vă invităm pe http://antreprenoresti.ro/.

Echipa Antreprenorești-Adoptă un Sat înseamnă: Felix Daniliuc- Raiffeisen Leasing, Mihai Marcu- MedLife, Sorin Ignat- Banca Transilvania , Felix Tătatu- GMP Grup, Alexandru Potor- FNGAL, Felix Pătrășcanu- FAN Courier,  Ioana Traistă- Fundația PACT, Gabriel Istoc- B-team Consult and Services, Laura Popa- FNTM și alți antreprenori de succes.

 Despre Romanian Business Leaders

Romanian Business Leaders este o organizație apolitică, neguvernamentală și non-profit, înființată în iulie 2011. Obiectivul său este să dezvolte o platformă de acţiune şi implicare socială pentru liderii din mediul privat. Scopul este ca România să devină o ţară mai bună pentru business-ul responsabil şi, în felul acesta, pentru toţi românii. Pentru detalii, accesați www.rbls.ro.

sursa: comunicat de presa

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.