Angelica si-a gasit perechea – un strut african in varsta de 2 ani

Primăria municipiului Ploiești, prin Administrația Parcului Memorial ”Constantin Stere” anunță ploieștenii că  Angelica, femela de struț African, și-a găsit perechea.

Iubitorii de animale pot veni la Zoo sa-l vadă pe partenerul Angelicăi, un mascul în vârstă de 2 ani.  Masculul de struț afican a fost adus de o persoană binevoitoare care a dorit să rămână anonimă. De asemenea, aceeași persoană a mai donat grădinii zoo o pereche de struți Nandu, ambii în vârstă de 1 an.

Pentru ”botezul” celor 3 struti – 2 masculi si 1 femela – cei mici sunt invitati sa vina cu propuneri de nume. Astfel, pana pe 6 aprilie 2013, la gadina zoo va fi amenajata o urna in care copii vor putea lasa bilete cu numele strutilor. In data de 7 aprilie 2013, prin tragere la sorti, vor fi alese numele strutilor. Tot in aceeasi zi va avea loc si ”botezul” acestora, ”nas” fiind copilulal carui bilet a fost extras din urna.

”Nasul”va beneficia de talon de acces gratuit in gradina zoologica pe tot parcursul anului 2013.

IMPORTANT: Pe biletul cu propunerile celor 3 nume trebuie mentionat, obligatoriu, numele copilului si un numar de telefon de contact. Va fi declarat castigator numai copilul care va fi prezent la zoo in momentul extragerii – duminica, 7 aprilie 2013, ora 11.00.

sursa: comunicat de presa

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.