Angajat in comuna ta!

Asociatia Comunelor din Romania recruteaza 100 de persoane fara loc de munca din zonele rurale pentru formare si angajare in cadrul proiectului european „Stimularea ocuparii active, a dezvoltarii antreprenoriale si a economiei nonagricole durabile prin formarea si implicarea resurselor umane din zonele rurale”, proiect cofinantat din Fondul Social Europeanprin POSDRU 2007 – 2013.

Daca in prezent te afli in cautarea unui loc de munca, ai absolvit o institutie de învatamant superior si ai domiciliul intr-o zona rurala din regiunile Nord Vest, Nord Est, Sud Est, Sud – Muntenia si Centru, ai toate sansele sa te numeri printre cei 100 de cursanti care vor beneficia de unul dintre cursurile certificate organizate in cadrul proiectului.

Vei invata tot ce trebuie sa stii despre cum sa incepi si sa gestionezi o mica afacere chiar in comunitatea ta, de la notiuni de contabilitate pana la optiunile de finantare si fondurile europene disponibile pentru afacerea ta. Iar daca te numeri printre cei mai buni 31 de cursanti, vei fi angajat si platit pentru maxim 18 luni in cadrul birourilor de informare create in proiect.

Candidatii sunt invitati sa trimitã un CV (format Europass) pe adresa recrutare@comunepro.ro pana la 31 iulie 2011.

Pentru mai multe detalii viziteaza http://www.comunepro.ro sau suna la urmatoarele numere de contact:
Marius Gubernat – Manager de Proiect – 0724 356 428
Alexandra Gheorghe – Asistent Proiect – 0736 802 102

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.