Andreea Marin si Caravana Pretuieste Viata vin in Ploiesti

Andreea Marin si Caravana Pretuieste Viata vin in Ploiesti

Timp de aproape doua luni (mai si iunie) Caravana Pretuieste Viata va ajunge in  14 din cele mai mari orase ale tarii.

In 17 Mai, ora 18.00,  Caravana Pretuieste Viata si Andreea Marin vin in Ploiesti.

Gazduit de Sala Europa a Consiliului Judetean Prahova, evenimentul aduce multe premii, surprize si concursuri pentru mamele aflate in sala.

De asemenea, castigatoarele vor beneficia de o sesiune foto inedita, dar si de  fotografii alaturi de Andreea, autografe si bucurii cu care se vor intoarce acasa, la ingerasii lor.

In plus, in cadrul evenimentului, va avea loc cate o tragere la sorti pentru Tabara Naturii. Va fi desemnat un castigator (1 pentru fiecare oras din caravana) care va intra în posesia premiului constand intr-un loc in Tabara Naturii alaturi de Andreea Marin si sesiune foto cu Andreea Marin pentru calendarul Îngeraşul 2015.

Pentru ca locurile sunt limitate, chiar daca evenimentul de desfasoara in Sala Europa a Consiliului Judetean Prahova, nu mai pierdeti timpul! Intrati pe https://apps.facebook.com/pretuieste-viata sau apasati pe iconita dreptunghiulara de sub cover (imaginea de deschidere a acestei pagini de facebook) numita Caravana Pretuieste viata si astfel intrati in aplicatia complexa care va permite sa aflati informatiile necesare si sa va distrati in acelasi timp, avand o miza frumoasa!

Parteneri locali ai acestui eveniment sunt: Consiliul Judetean Prahova, Colegiul National al Asistentilor Sociali – Sucursala Prahova si Asociatia pentru Initiativa si Dezvoltare Continua.

Detalii suplientare se pot obtine accesand: http://www.pretuiesteviata.org/index.html

 

 

 

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.