Activitate culturală bogată, la Zonta Club Ploieşti

Activitate culturală bogată, la Zonta Club Ploieşti

Grupul vocal „Muguraşii”, de la Zonta Club Ploieşti, este alcătuit din elevi din satul Mireş, comuna Sângeru, din comuna Apostolache şi din Ploieşti, fiind coordonat de înv. Marcela Enache.

” Copiii sunt foarte receptivi şi participă cu deosebit interes la toate evenimentele. În această toamnă am fost prezenţi la „Zilele Comunelor Tătaru, Ceptura, Ceraşu”, la „Festivalul Toamnei”, de la Boldeşti-Scăeni şi de asemenea , am fost la Gala Festivalului Concurs Naţional de Folclor „Cununa de cântec românesc”, ediţia I, care s-a desfăşurat la Filarmonica „Paul Constantinescu”, din Ploieşti. Grupul vocal se bucură de tot sprijinul Preşedintei Zonta Club Ploieşti, ing. Otilia Radu, dar şi de cel al profesorilor Simion Pelmuş şi Florin Dinoiu, directori la Şcoala Gimnazială Apostolache, respectiv Liceul Tehnologic Sângeru”, ne-a spus înv. Marcela Enache – coordonator al grupului.

Componenţii grupului se perfecţionează în permanenţă la Palatul Culturii din Ploieşti, sub îndrumarea profesoarei Paulina Irimia Morăriţa.

Clubul Zonta are şi o trupa de teatru – „Art Club”, coordonată de înv. Marcela Enache şi ing. Otilia Radu, care a participat în septembrie la „Festivalul Naţional de Teatru pentru copii şi tineret- Ludicus”, de la Mioveni, cu scenete regizate de elevul George Radu.

Monica BOSTAN

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.