Actiune de colectare a deseurilor electrice in weekend

Actiune de colectare a deseurilor electrice in weekend

Campania Asociației RoRec, ”Locul deșeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare!”, organizată în parteneriat cu Primăria Municipiului Ploieşti, revine pe 11-12 aprilie 2014 pentru o nouă acțiune de colectare a deșeurilor electrice.

”Ai unul sau mai multe aparate electrice defecte, baterii uzate, becuri sau neoane, adică deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE)? Nu merită să-ți ocupi casa cu ele și în nici un caz nu trebuie să le arunci la gunoi sau în natură – este ilegal! DEEE-urile poluează mediul în care trăim. Fă un gest simplu, corect și responsabil – scapă de aceste deșeuri în cadrul campaniei de colectare Locul deșeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare!”, spune despre campanie Andreea Dumitru, manager regional al Asociației RoRec.

Vineri şi sâmbătă, 11-12 aprilie 2014, între orele 09.00-17.00 vor fi deschise 10 puncte provizorii de colectare, unde cetăţenii din Ploieşti pot aduce deşeurile electrice şi electronice de care doresc să se debaraseze responsabil.

Acestea vor fi amenajate în următoarele locuri:

Zona Hale – în faţa Halelor Centrale
Republicii – în faţă la Mega Image
Zona Nord – în faţa Complexului Mare
Zona Cameliei – în parcarea auto de la Gostat
Zona Malu Rosu – în staţia de autobuz din faţa Carrefour
Păltiniş – în staţia de autobuz
Zona Lămâiţa – în staţia de autobuz Blocul 39
Zona Cioceanu – în staţia de autobuz
Zona Sud – în faţa magazinului BIG
Zona Mihai Bravu – la piaţă

Dacă ai deșeuri electrice mari și grele, Asociația RoRec, împreună cu autoritățile locale, îți pun la dispoziție serviciul gratuit de preluare a DEEE-urilor voluminoase direct de la domiciliu sau sediu de firmă ori instituție. Tot ce trebuie să faci este să apelezi gratuit, din orice reţea de telefonie fixă sau mobilă, TelVerde 0800 444 800, zilnic între 9.00 și 17.00.

După acțiunea de colectare va avea loc o tombolă organizată de Asociația RoRec la care deponenţii vor putea câștiga și premii: 4 frigidere, 5 cuptoare cu microunde, 3 hote, 5 maşini de călcat, 5 cafetiere, 5 maşini de găurit. Tragerea la sorți a câștigătorilor va avea loc pe 14 aprilie, în interiorul Galeriilor Comerciale, ora 10.00.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.