ACORDURI DE JAZZ SI ROCK LA CAMPINA

ACORDURI DE JAZZ SI ROCK LA CAMPINA

Pe parcursul a trei zile, de joi pana sambata, Liviu Briciu a adus in Campina „Festivalul de Jazz-Rock”. In prima zi, deschiderea a fost facuta de Mihai Cosareanu si trupa Ivo. Festivalul a fost organizat cu ajutorul sponsorilor LoneStar, Miru, Lem`s, Voipan, Ursus, Valea Prahovei Tv, Oglinda de azi, Radio Best Fm si bineinteles Primaria si Consiliul Local Campina.  Capul de afis a fost Mihai, unul dintre  cei mai talentati tineri din Prahova. La doar varsta de 22 de ani, Mihai este un excelent chitarist, iar in momentul in care se afla pe scena reuseste sa transmita ceva ce nu poate fi descris in cuvinte. Are personalitate si arata asta, mimica fetei il ajuta foarte mult sa arate ce insemana pentru el muzica. Alaturi de Mihai si Liviu Briciu, a mai fost si Cornel Cosareanu, tatal lui Mihai, un vechi chitarist cunoscut in Campina.  Alaturi de cei trei intr-una din partile concertului au fost si cei de la The Sixteens, trupa in care Mihai a fost component.

Mihai Cosareanu a devenit membru al trupei Ivo acum 4 ani si zice el „La inceput am fost percutionist, am cantat la tobe si zic „am cantat” pentru ca mie nu-mi place expresia „am batut la tobe”.

Trupa Ivo are o vechime de 10 ani, de cand Clubul Live a fost infiintat, tatal lui, Cornel Cosareanu, fiind membru inca de la inceput. Intrebat daca tatal lui care era deja membru al trupei a avut vreo contributie la alaturarea lui trupei, Mihai a raspuns cu zambetul pe buze si foarte sincer si mandru: „Tatal meu nu a vut nicio treaba, am fost pur si simplu un om care canta la chitara si am fost apreciat. Atat!”.

In prima sera a fost prezent un numar destul de mare de spectatori . „Am fost impresionat de publicul de joi seara, am avut foarte multi prieteni alaturi de mine. Am ales mai multe piese lente, la inceput fiind putin sceptic, crezand ca publicul o sa se plictiseasca, insa am avut o mare surpriza din partea lor fiind foarte receptivi  si s-au bucurat de cecea ce eu le-am prezentat. Iar incheierea am vrut sa fie incendiara si se pare ca am reusit.”

Vineri seara au deschis concertul cei de la Jazzybit, iar la final atmosfera a fost intretinuta de minunata Irina Popa si The Sinners. Concertul a fost peste limita asteptarilor, publicul fiind foarte multumit. Sambata a fost ultima zi de festival, fiind prezenti Ana Maria Galea Trio si Nightlosers.

GRATIELA BELCIUG

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.