ACoR s FDSC te angajează în comuna ta!

Asociatia Comunelor din Romania recrutează 100 de persoane fără loc de muncă din zonele rurale pentru formare si angajare în cadrul proiectului european „Stimularea ocupării active, a dezvoltării antreprenoriale si a economiei nonagricole durabile prin formarea si implicarea resurselor umane din zonele rurale”.
Dacă în prezent te afli în căutarea unui loc de muncă, ai absolvit o institutie de învatământ superior si ai domiciliul într-o zonă rurală din regiunile Nord Vest, Nord Est, Sud Est, Sud – Muntenia si Centru, ai toate sansele să te numeri printre cei 100 de cursanti care vor beneficia de unul dintre cursurile certificate organizate de Asociatia Comunelor din România.
Vei învata tot ce trebuie să ştii despre cum să începi si să gestionezi o mică afacere chiar în comunitatea ta, de la notiuni de contabilitate până la optiunile de finantare si fondurile europene disponibile pentru afacerea ta.
Iar dacă te numeri printre cei mai buni 31 de cursanti, vei fi angajat si plătit pentru maxim 18 luni în cadrul birourilor de informare create în proiect.

Candidatii sunt invitati să trimită un CV (format Europass) pe adresa recrutare@comunepro.ro până la 31 iulie 2011. Asistentul în proiect va prelua CV-urile si va asista candidatii în depunerea documentatiei necesare si parcurgerea etapelor de selectie.

Contacte:
Marius Gubernat – Manager de Proiect – 0724 356 428
Alexandra Gheorghe – Asistent Proiect – 0736 802 102

Un proiect implementat de Asociatia Comunelor din România împreună cu partenerii săi: Fundatia Natională pentru Dezvoltare Comunitară (www.fndc.ro), Centrul Rural European de Studii si Cooperare (www.cresc.eu), Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (www.fdsc.ro), ABN Impresa Sociale, LERICA Italia – Agentie de Formare si Consultantă, ARIS Italia – Societate Cooperativă de Formare si Cercetare.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.