A apărut numărul 13 al revistei Momentum din cadrul programului Unite Cultures Through

Tematica noului număr al revistei este PURE LOVE IN ARTS.

“Cântecele de dragoste vor avea întotdeauna succes, la fel și comediile romantice. Ne place să fim îndrăgostiți și ne place să-i vedem pe alții îndrăgostiți. Mă rog, asta dacă nu suntem prea cinici sau prea triști, dar chiar și atunci. Până la urmă marile povești de dragoste din literatură sunt mai mult decât deprimante. Cineva moare sau mor amândoi: Romeo și Julieta, Tristan și Isolda, La răscruce de vânturi și așa mai departe. Deci chiar dacă sunteți triști, tot o să vă placă ceva „de dragoste”: o carte, o melodie, un film, ceva trebuie să vă placă, pentru că s-au spus, scris, cântat atâtea despre dragoste încă CEVA trebuie să vă placă.”

Revista o poti viziona atat pe site-ul Asociatiei Culturale Momentum cat si pe site-ul programului U.C.T.C. sectiunea REVISTA, sau dand click pe coperta alaturata.

 

www.asociatiamomentum.ro              www.unitecultures.com

 

U.C.T.C este un program ce dorește sa aducă în prim plan cultura, promovând arta contemporană, națională și internațională și să stârnească interesul pentru cultură în rândul elevilor/studenților in vederea dezvoltării personale.

Obiectivul programului U.C.T.C privește colaborarea dintre elevi/studenți care formează echipe redacţionale cu arie de desfășurare în instituţiile de învăţământ, asociații, fundații de care aparţin, pentru schimburi informaţionale și uniune culturală.

Programul U.C.T.C oferă elevilor/studenților posibilitatea de a se apropia de cultură și de a se exprima. De asemenea, programul U.C.T.C facilitează crearea de legături între instituțiile de învațământ, asociații, fundații atât la nivel national cât și internațional, în vederea unor schimburi cultural – internaționale

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.