8 ore peste program pentru o cauza buna – Apel voluntari profesionisti

8 ore peste program pentru o cauza buna – Apel voluntari profesionisti

8UO20115 organizații non-profit din Prahova caută voluntari-profesioniști pentru o noapte de lucru la “8 hours overtime for a good cause”

Ploiești, 09 martie „8 hours overtime for a good cause”, evenimentul care aduce împreună organizații non profit și experți din diverse domenii într-o seară de lucru voluntar, are loc pe 27 martie, după 7 seara. Timp de opt ore, experți în comunicare, vânzări, resurse umane sau planificare strategică rezolvă problemele punctuale cum ar fi strategia de fundraising, project management, strategia de comunicare, identitatea vizuală și comunicarea de brand. Pentru a participa, profesioniștii-voluntari își oferă experiența înscriindu-se la proiectele care se potrivesc competențelor și preferințelor lor. Aplicațiile se pot face până în data de  15 martie, ora 23:59, pe site-ul evenimentului. (http://ploiesti.8-i.ro/voluntari/)

Cele 5 organizații non-profit pentru care căutăm voluntari au fost selectate în urma unui apel de proiecte:  Asociația pentru Educație Non-Formală – campanie strângere 2%, AEGEE Ploiești – strategie de fundraising, Asociația Internațională Drepturile Omului – project management, Asociația Sportivă Roțile Schimbării – strategie de comunicare, Asociația pentru Promovarea și dezvoltarea Turismului Prahova – identitate vizuală.

 

Tipul de profesionisti de care au nevoie cele 8 organizații selectate sunt: web designeri și developeri, specialiști în marketing, comunicare si PR, specialiști în resurse umane, experți în planificare strategică, fundraising, vânzări, branding. Fiecare proiect va avea o echipă interdisciplinară formată din 3-5 experți, un project manager și un reprezentant al organizației beneficiare. Pentru eficiență, echipele lucrează pe baza documentației pregătite din timp de organizație și structurate cu ajutorul unui mentor, expert în domeniul proiectului.

„8 hours overtime for a good cause” este o întâlnire de lucru între profesioniști din diferite domenii și ONG-uri care necesită suport și consiliere profesională pentru o mai bună desfășurare a activităților și pentru creșterea capacității organizației. În loc să cerem bani pentru cauzele din comunitate, cerem profesioniștilor să doneze o seară din timpul lor cu ceea ce au mai de valoare – experiența profesională.

Pentru mai multe informații despre 8 hours overtime for a good causehttp://www.8-i.ro/

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.