450 de copii au alergat la Crosul CONCORDIA “Sus inimile!”

Cea de-a III-a ediție a Crosului CONCORDIA “Sus inimile!” care a avut loc duminică, 2 iunie, pe  Bulevardul Independenței din Ploiești, a înregistrat un nou record de participare! 450 de copii din CONCORDIA și din 17 școli ploieștene au alergat împreună, din toată inima, cu bucuria pură a copilariei.

Deschiderea evenimentului a fost marcată de un moment pregătit de Toboșarii CONCORDIA “Îngerii lui Simon”, iar startul a fost dat de fosta campioană mondială la gimnastică, Corina Ungureanu, pentru cele trei categorii de vârstă: 7-11 ani, 12-15 ani și 16+.

 

Crosul CONCORDIA “Sus inimile!” are ca scop promovarea unei vieți sănătoase prin sport, precum și reintegrarea socială a copiilor și tinerilor din cadrul organizației. Ne dorim ca acest eveniment deja devenit tradiție în spatiul public prahovean să–și multiplice efectul, astfel încât participanții să alerge în mod constant și, la rândul lor, să-și determine colegii să facă sport. Credem că, prin astfel de acțiuni, putem construi “România sănătoasă”.

 

Acțiunea a avut loc cu sprjinul: Primăriei Ploiești, Parcului Industrial Ploiesti, Billa și Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești.

 

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.