Cercul de Donatori Ploiești se implică în alte trei cauze filantropice, susținute la ediția de toamnă

Cercul de Donatori Ploiești se implică în alte trei cauze filantropice, susținute la ediția de toamnă

Lucrurile frumoase se întâmplă și la Ploiești! De două ori pe an, oameni din domenii diferite, dar cu un scop comun, cel de a face (un) bine își dau întâlnire pentru a susține sau a dona pentru persoane, familii, proiecte care au nevoie de finanțare pentru a merge mai departe. Iar această întâlnire are loc în cadrul Cercului de Donatori, eveniment bianual, care, de patru ani încoace, cu donații mai mici sau mai mari, susțin inițiativele prahovene.

Pe 21 noiembrie, a avut loc cea de-a opta ediție a Cercului, în cadrul căreia a fost strânsă suma de 11550 lei pentru cele trei proiecte care au intrat în „Arena Leilor”.

Proiectul Masa Săracilor Ploiești a strâns promisiuni de plată în valoare de 3800 lei și astfel își pot cumpăra un aragaz profesional nou.

Grupul de suport Restart la viață, coordonat de Lidia Stoica, a convins audiența că are nevoie de doi facilitatori pentru grupul din Ploiești și astfel a strâns promisiuni de plată în valoare de 3400 lei.

Al treilea proiect prezentat a fost povestea Mariei Radea, a fiicei ei și nepoatei ei, din Comarnic, a căror casă a ars în urmă cu un an, susținut de Liliana Maxim Minculescu și Cristi Minculescu, pentru care promisiunile de plată s-au ridicat la suma de 4350 lei. Din banii adunați, Maria Radea își va putea achiziționa parte din materialele de construcție necesare pentru ridicarea noului imobil.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
  1. […] fost unul dintre cele înscrise la Cercul de Donatori Ploiești, ediția din toamna lui 2017 (vezi AICI detalii), iar miza a fost de a găsi fondurile necesare pentru achiziția unui aragaz profesional […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.