Oportunitate de dezvoltare in vanzari

Daca esti antreprenor, lucrezi intr-o companie in departamentul de marketing/promovare, esti student dornic de a-ti insusi cunostinte de marketing sau pur si simplu vrei sa socializezi si sa-ti cresti baza de cunostinte, te asteptam pe 27 iunie, incepand cu ora 18:00 la Workshopul „Ce canale de comunicare poti utiliza pentru a-ti creste vizibilitatea si vanzarile?” organizat de agentia de media si PR enTourage Communications la Hotel Best in Ploiesti.

Dintre temele pe care le vom aborda:
– ce sunt relatiile publice?
– ce trebuie sa stii inainte de a demara o campanie de promovare?
– ce pasi trebuie sa urmezi pentru a implemanta o campanie de promovare de succes?
– ce canale ai la dispozitie pentru a-ti promova afacerea?
– cum sa-ti largesti baza de cunostinte?

Investitia este de 35 lei (TVA inclus) pana la 20 iunie inclusiv si include prezenta la workshop si coffee break (cafea, apa, ceai). Incepand cu 21 iunie costul de participare este de 50 lei.

Toti participantii vor intra in tombola din cadrul workshop-ului, tombola la care pot castiga una din cele 3 carti despre publicitate/promovare/PR oferite cu ajutorul Editurii Publica.

Cei care doresc sa participe la acest seminar sunt invitati sa trimita un e-mail la adresa dorina.ene@entourage.com.ro impreuna cu NUMELE, DOMENIUL DE ACTIVITATE, FUNCTIA pe care o detin in cadrul companiei (cei care sunt studenti vor mentiona profilul facultatii) pentru a primi informatii despre modalitatile de plata. Ne sunt necesare aceste informatii pentru ca in cadrul workshopului informatia sa fie personalizata, astfel incat toti participantii sa beneficieze de exemple concrete si sfaturi potrivite business-ului.

Numarul locurilor disponibile este de 60. Primul venit, primul servit!

Asteptam inscrierile voastre!

Despre speaker:
Dorina Ene este Managerul agentiei de media si PR enTourage Communications si are o experienta profesionala in media si PR de 8 ani. De-a lungul carierei a avut posibilitatea sa lucreze pentru clienti locali si multinationali precum: L’Oreal, Nestle, BRD, ING, Puma, Orkla Foods, Bio Elemente, Henkel, Galeriile Noblesse, Veka, Rehau etc.

detalii: https://www.facebook.com/events/592109404166436/

(93)

Impreuna dam mai departe stirile de bine!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.