La cumpărături de Moș Crăciun

Fiecare sărbătoare e un prilej de cheltuială,așadar,mii de ploieșteni se pregătesc de sărbătorile din luna Decembrie și se poate observa lucrul acesta în toate hypermarketurile ,halele și piețele principale din Prahova.

Cei care lasă cumpărăturile pe ultima sută de metri,trebuie să știe că marile magazine vor avea program prelungit .De exemplu,hypermarketul Real,în perioada 15-24 decembrie programul este NON-STOP,de asemenea și Carrefour,Kaufland, și își întâmpină clienții cu multe oferte și premii.

Fiindcă se apropie Moș Crăciun,magazinele sunt pline de jucării de tot felul pentru cei mici,de globulețe ,instalații pentru brad care vă face să simțiți atmosfera sărbătorilor din plin.

Comercianții de jucării se așteaptă la o vânzare mai bună toată luna decembrie,recunoscută ca luna cadourilor.De asemenea,la Târgul cu Bunătăți,care se află în Parcul „Toma Socolescu” (vizavi de Halele Centrale), în Parcul Aurora Vest și în zona pietonală Complex Mare Nord,găsiți bucăți tradiționale românești,perfecte pentru ca masa de Crăciun să fie una îmbelșugată.Zacuscă,murături asortate,carne de porc,de vită,cârnați de tot felul,toba,caltabos,branzeturi, cașcaval,vinuri,palincă,prajitui,pâine proaspătă,cozonac sunt doar câteva din delicatesele pe care le găsiți și totodată la prețuri avantajoase.

Crăciunul este o perioadă a anului în care trebuie să domine liniștea sufletească, dragostea și bunăvoința. Crăciunul nu este pur și simplu timpul în care deschidem pachețele cu daruri, ci și timpul în care ne deschidem inimile.Așadar,dragi ploieșteni,profitați din plin de sărbătoarea sfântă a Cracinului,  aprovizionați-va cu toate delicatesele și bucurați-vă împreună cu cei dragi de aceasta perioada.

Andreea Enache

(241)

Impreuna dam mai departe stirile de bine!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
  1. issabela dumitrache 15/12/2011, 17:30

    dupa aceasta prezentare fabuloasa parca astept sarbatorile cu mai mult entuziasm.felicitari andreea!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.