Gala Oameni pentru Oameni poate cuprinde si nume din Prahova

Astazi incep nominalizarile la Gala Oameni pentru Oameni, a noua editie. Pana pe 20 septembrie puteti inscrie nominalizarea in semn de multumire pentru colaboratori, donatori, colegi, angajati, directori. Festivitatea de premiere va avea loc pe 18 octombrie la Bucuresti si speram sa te intalnim acolo ca nominalizator sau poate chiar nominalizat!
Anul acesta ne intoarcem si mai mult la oameni! Pot fi nominalizati: lideri de business, fundraiseri, CSR-isti, directori de organizatii neguvernamentale, angajati din companii, antreprenori sociali, membri de Board, campanii media sau strategii de implicare in comunitate ale firmelor. Pentru mai multe detalii despre procesul de nominalizare click aici.

Mobilizarea de resurse a evoluat in ultimii ani si de aceea am decis sa avem conversatii mai de profunzime in anumite zone profesionale. Vom avea de aceea, in premiera grupuri de egali care sa ofere un premiu din partea lor catre un coleg de breasla, aceste grupuri definindu-si singure criteriile de jurizare si selectie. Fundraiserii profesionisti, CSR-sitii, liderii de business cu viziune in mobilizarea de resurse, donatorii individuali sunt aceste grupuri speciale.

Pentru a fi la curent cu noutatile si pentru mai multe detalii te invitam sa fii prietenul lor pe Facebook, sa-ti faci cont aici sau sa le scrii la adresa camelia.s@arcromania.ro.

Gala este evenimentul care recunoaste si premiaza implicarea in comunitate prin alocarea tuturor tipurilor de resurse pe care le pun la dispozitie companii, organizatii non-profit, voluntari sau donatori individuali. Cele opt editii de Gala de pana acum au insumat 920 de proiecte nominalizate, proiecte care au adus o schimbare in bine in comunitate. Gala a insemnat si recunoastearea zecilor de milioane de ore de voluntariat si zecilor de milioane de euro investiti din ultimii noua ani in crearea unui echilibru in comunitate.

 

(127)

Impreuna dam mai departe stirile de bine!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.