Centrul de recuperare si reabilitare neuropsihica persoane adulte cu handicap, oras Urlati, beneficiare a unui proiect de alimentare cu apa

Consiliul judetean Prahova a atribuit contractul de atribuire a lucrarilor privind :Alimentare cu apa Centrul de recuperare si reabilitare neuropsihica persoane adulte cu handicap, oras Urlati.

Ofertantul castigator este XENIA S.A. Valoarea contractului se ridica la 346728.69 RON.

. SOLUTIA PROIECTATA

Pentru deservirea cu apa potabila a acestui Complex, cat si – pe viitor – a locatarilor din zona obiectivului (strada Orzoaia si strazile invecinate), s-a solicitat prin tema de proiectare inlocuirea conductei existente de alimentare cu apa potabila, cu o conducta noua, alimentata din statia de gospodarie apa a orasului Urlati. Racordul de apa potabila se va face dintr-unul din cele doua rezervoare ale gospodariei de apa, printr-o statie de pompare nou proiectata, iar traseul retelei proiectate va urmari o latura a strazii Orzoaia, la limita carosabilului. Cota terenului la consumator este cu cca 165m mai sus fata de cota terenului din statia de pompare.

Executia retelei de alimentare cu apa potabila se va realiza odata cu lucrarile de modernizare drum(strada Orzoaia) . Lungimea retelei proiectate va fi de aproximativ 3,75 km.

(114)

Impreuna dam mai departe stirile de bine!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.